Ozan Döner Kebab

ozan2

Mei 2011, is aan de Astraat te Groningen, Ozan Döner Kebab gevestigd. De eigenaar Murat Bayrak heeft door de jaren heen een goede indruk achtergelaten bij de klanten die Ozan Döner Kebab hebben bezocht. De grootste reden hiervoor is dan ook het kwalitatieve gerechten dat Ozan Döner Kebab levert aan zijn klanten.Het is dan ook niet gek dat veel mensen voor Ozan Döner Kebab kiezen. Beoordeeld u zelf!

Wat maakt Ozan anders dan anders?

Ozan is gespecialiseerd in het bereiden van verse kebab met een grote smaak sensatie. Onze kebab is gemaakt met kwaliteitsingrediënten! Ozan gebruikt al jaren de meest kwalitatieve vlees producten. Tevens gebruikt Ozan verse groenten.’beste van de beste voor de klanten” drukt zich uit in de smakelijke en kwalitatieve gerechten die Ozan serveert. Verwen u smaakpupilleen bij Ozan Döner kebab en kom gerust langs.

Hygiëne

Wat velen niet deert, deert Ozan wel namelijk: hygiëne. De hygiëne van Ozan Döner Kebab is dan ook een ”keyfactor” bij het stille succes van Ozan Döner Kebab in Groningen. ”De hygiëne van Ozan Döner Kebab is belangrijk voor ons aangezien wij er na streven om de beste van Groningen te zijn”. Dit is de filosofie van de eigenaar Murat Bayrak. De beste van de beste geven voor zijn klanten.

Halal

Al onze vleesproducten is op halal wijze geslacht en voorbereid. In 2011 hebben wij een ‘Halal certificaat’ bemachtigd.

Klant vriendelijkheid

Ozan Döner Kebab heeft een gezellige sfeer in de zaak. Dit komt vooral omdat wij graag aandacht schenken aan onze klanten. Wij doen dit met alle plezier, daarom maakt dit Ozan Döner Kebab speciaal.